fbpx

Tripaholic Club

Tripaholic Club Exclussive

Valoarea, experiența, profesionalismul vin întotdeauna cu un preț. Valoare înseamnă exclusivitate. Valoarea pentru noi înseamnă “nu voi găsi altundeva un design de călătorie mai bun” sau “un designer de călătorie mai bun”! Pentru noi exclusivitatea înseamnă “am creat această experiență pentru și despre tine cu atenție la fiecare detaliu, celebrând călătorul pasionat din noi și tine în egală măsură”!

Avem un mesaj personalizat de transmis. Unul ce-ți va schimba perspectiva despre călătorie și de ce nu?… despre viață!

Cu 20 de ani de experiență în spate, am înțeles cât de important este entuziasmul, inteligenta și profesionalismul oamenilor din spatele unui tur organizat.

Noi credem ca exclusivitatea este importantă și ca unii călători merită sa fie premiați și prioritizați pentru alegerile lor. Regele Louis XIV a creat conceptul de exclusivitate la Versailles și de atunci toată lumea își dorește să facă parte dintr-un club exclusiv! Noi vedem exclusivitatea ca o comunitate de călători pasionați, curioși doritori de experiențe transformaționale.

Veți spune că fiecare călătorie generează schimbare. Dar există schimbare și există transformare! Noi suntem setați și ne pricepem la transformare. Știm cum să aprindem scânteia dinaintea plecării, cum să menținem interesul viu pe parcursul călătoriei și suntem experți în egală măsură în amintiri și povești ce vor rămâne cu tine multe zile după întoarcerea acasă!

Suntem catalizatorul perfect al dorintelor și exigentelor tale și ambasadorul ideal al destinațiilor promovate în TRIPAHOLIC CLUB EXCLUSIVE!

Călătoriile TRIPAHOLIC CLUB EXCLUSIVE vor fi orchestrate de cei mai titrați ghizi și însoțitori de grup! Călători care cunosc destinația, cultura, gastronomia și istoria țărilor în care veți călători. Călători care au descoperit secretele, misterele și potențialul destinației!

Membrii TRIPAHOLIC CLUB EXCLUSIVE vor avea prioritate pe listele acestor călătorii și vor beneficia de reducerile în funcție de tipul de card de fidelitate deținut!

Membrii TRIPAHOLIC AMBASADOR vor avea gratuități la anumite excursii opționale organizate în timpul sejurului.

Toți membri TRIPAHOLIC CLUB EXCLUSIVE vor avea acces la un newsletter săptămânal cu informații exclusive și oferte speciale din lumea travel cât și la evenimentele tematice organizate anual de noi, pentru voi!

La sfârșitul fiecărui an, Tripaholic va desemna AMBASADORUL ONORIFIC LA TRIPAHOLIC, călător ce va beneficia de o vacanță gratuită!